Néha, nincs rosszabb, mint amikor mindent megteszel, hogy visszavásárold az elesett társadat, de ő csak kilép és cserben hagy.

A Warzone már így is frusztráló élmény a sok csaló miatt, de a játékosoknak elegük van a meccsekből idő előtt kilépő csapattársakból is. A Warzone duó, trió vagy quados meccsek véletlenszerű játékosokkal gyorsan átmehetnek szólójátékba, ezért a játékosok arra kérik a fejlesztő Raven Software-t, hogy adjon büntetést, akik kilépnek.

Egy Warzone játékos, Binarycold Reddit-posztja a véletlenszerű kilépők miatti frusztrációról egy hullámot váltott ki, mivel sok más játékos is hasonló élményről kommenteket. A véletlenszerűen kilépő játékosok gyakran nem maradnak, hogy csapattársaiknak esélyt adjanak arra, hogy visszavegyék őket.

Warzone with strangers
byu/Binarycold inCODWarzone

Ez főleg irritáló az új Iron Trials játékmódban, ahol az ellenfelek élete jóval több mint a normál játékokban. 

Pedig a Warzone három különböző módot kínál a játékosoknak arra, hogy újra csatlakozzanak a harchoz. A játékosok Verdanskban a Gulaggal harcolhatnak egy második esélyért, valamint visszavásárolhatók 4000 dollárért. Végül pedig még egy véletlenszerű eseményre is van esély, amit Jailbreaknek hívnak, ami minden „néző” játékost visszahív a meccsbe.

Szóval a büntetésnek minimum 15 perc eltiltásnak kéne lennie, ez talán eltántorítaná a „bunkó” játékosokat attól, hogy hamarabb elhagyják a meccset, mint azt kéne.

Ám szerintem ez nem elég. Kéne egy olyan rendszer is, amivel vissza lehet csatlakozni az adott körhöz, ha esetleg a játék úgy gondolja, hogy kilép teljesen. Természetesen nem teljes felszerelésbe, ahogy kifagyott, de legalább visszavásárolható legyen az a csapattárs, akit kidobott a játék.

Bár nem lesz semmiféle büntetés. Valószínűleg már csak azért sem, mert nincs ranked játékmód a Warzone-ban. Illetve, ha eddig nem tették meg, nem hinném, hogy majd most fogják belerakni a játékba, miközben érkezik a Vanguard és annak beolvasztása.

Szóval a legjobb tippem azoknak a játékosoknak, akik sokat járnak így, keressenek társakat maguknak, hiszen rengeteg Warzone csoport létezik.

Te örülnél egy ilyen funkciónak?

SuperSurvey

forrás: gamespot

×