Ideje szépen lassan búcsút venni a jelenlegi helyszíntől.

Az elmúlt időszakban felpörögtek a Call of Duty Warzone és Black Ops Cold War hatodik szezonjával kapcsolatos hírek is. Nem véletlenül, hiszen jövő héten már meg is érkezik a felhasználók gépeire a frissítés. Kedd este a fejlesztők publikálták is a Season 6 Introját, mely több érdekességet is tartogat számunkra.

 

A videó nyitányában egy német, második világháborús bunkerben járunk Verdansk alatt, ahol éppen egy bomba hatástalanítását kísérlik meg. Ahogy azt várni lehetett Adler is feltűnik a videóban, a Season 5 lezáró kisfilmjében nem hiába akarták megkerestetni Masonnel. A következő képkockák egyikében pedig már a felrobbanó Stadiont láthatjuk, mely nagy eséllyel csak a kezdet lesz. A végén olvashatjuk a hivatalos dátumot is: október 7-én érkezik meg a frissítés, hazánkban ez könnyen lehet, hogy nyolcadika reggelt jelenti majd. 


Feltehetőleg ez lesz az utolsó szezon
amit Verdansk területén tölthetünk el, így a fejlesztők várhatóan igazán látványos keretek között vállnak majd meg a pályától. A Vanguard megjelenésével érkezik a Pacific névre hallgató pálya és az új anti-cheat is, a fejlesztőknek több szinten is bizonyítaniuk kell majd.

Update – Megérkezett a teljes trailer is:

×