Itt lenne az ideje, hogy a konténerek szerepet játsszanak a Warzone-ban.

A Warzone és Cold War Season 5 ending trailerben Woods és Hudson a közelmúlt eseményeit vitatják, amelyek között Stitch és Kitsune aktiválja a Numbers adást. Emellett úgy vélik, hogy operátortársuk, Adler az adás után oldalt váltott.

Ha a kis videó közben pislogtál, akkor lemaradtál a konténerek gyors klipjéről, amikor Hudson megemlíti, hogy Adler most már Verdanskban tartózkodik, mint szökevény.

Ez valószínűleg egy célzás arra, hogy a játékosok számíthatnak arra, hogy végre történik valami a konténerekkel is.

A rejtélyes konténerek az 5. szezon elején érkeztek meg a mobil közvetítőállomásokkal együtt. A konténerek a térképen több fontos pont közelében találhatók, és mind hasonló mintázatban vannak egymásra rakva. A halom három konténer magas és három széles, és két további konténer van összekötve az oldalukon. Mindegyik szerkezethez egy zöld üzemanyagtartály és egy generátor van csatlakoztatva, hogy látszólag energiával lássák el azt, ami benne rejtőzik.

A Numbers esemény kezdetével végre aktiválódtak az 5. szezon mobil műsorszóró állomásai, de a konténerek kihasználatlanul maradtak, így sok játékos elgondolkodott, hogy mire is szolgálnak a szerkezetek, különösen, mivel nagyon hangosak.

Minden konténerhalom hangos búgó hangot bocsát ki, pedig a hangnak a generátorból kellene jönnie, de inkább úgy hangzik, mintha a konténerek belsejéből jönne.

Valószínűleg valami nagy történik az 5. szezon vége előtt, akkor kinyílnak a konténerek. Talán különleges eszközök lesznek benne, amelyek a Numbers eseményhez kapcsolódnak. De ha az outro trailer olyasvalamire utal, ami nem történik meg a 6. szezon októberi kezdéséig, akkor lehetséges, hogy a Numbers eseményt valami kísérteties témájú esemény követheti, – ez készíthet fel minket a Vanguard-ra.

A Call of Duty blogbejegyzése még egy utalást is tesz arra, hogy valami történik Verdansk alatt:

„Ahogy a Numbers online lesz, az információk szerint [[REDACTED]] Verdansk alatt van, és [[REDACTED]] eltűnt – a helyzetük állítólag ezeknek a [[REDACTED]] koordinátáihoz kapcsolódik. Ez arra késztette a NATO-t, hogy [[REDACTED]] különleges ügynököt küldje, hogy megállítsa ezt az engedély nélküli műveletet, mivel ez veszélyeztetheti az ügynökséget a [[REDACTED]] felderítésében és megállításában.”.

Adler valószínűleg az említett ügynök, aki eltűnt, de mi van a térkép alatt? Lehet, hogy csak több agymosott ügynök, akik rosszban sántikálnak. Lehetséges, hogy az ötödik szezont egy PVE event zárhatja, ahol csapatokba verődve kell megküzdeni az agymosott katonák ellen? Hiszen még Mason neve is említésre került a kis trailerben, aki köztudott, hogy jól ismeri a számokat.

Mit gondoltok, mit rejthetnek a piros konténerek? Mik azok a hangok, amik jönnek belőle?

×