Tényleg visszatérhet Mason a jövőben?

A Black Ops Cold War és Warzone eddig egészen sikeres szezont tudhat maga mögött, a játékosokat az új fegyverek és az olyan új módok szórakoztatják, mint a nagy sikerű Iron Trials ’84.

Ahogy belépünk a Black Ops Cold War utolsó szezonjába a Vanguard megjelenése előtt, – amely elkerülhetetlenül integrálódik majd a Warzone-ba -, a játékosok egy vadonatúj cinematic-ban kaptak egy utalást Mason visszatérésére.

A Treyarch szeptember 23-án tette közzé YouTube-csatornáján az új Season 5 outro cinematic-ot, amely folytatja az elmúlt öt szezont felölelő folyamatos történetet. Azoknak, akik mindig naprakészek a részletekkel kapcsolatban, ez az outro kulcsfontosságú szerepet játszik majd a Black Ops Cold War utolsó szezonjának felvezetésében.

Bár a cinematic mindössze egy perces, sok mindent elárul. Hudson és Woods Adler eltűnéséről beszélgetnek, és megvitatják, hogy mi legyen a következő lépésük. Végül úgy döntenek, hogy Woods-nak a Verdanskban tartózkodó Adler után kell mennie, miközben megemlítik Mason visszatérését is, akinek a számokkal kapcsolatos tapasztalata előnyhöz juttathatja őket.

 

A videó hivatalos leírása így szól:

„Özönlenek a hírek: egyre több Operátor hagyta ott a küldetését. Egyre több bizonyíték utal arra, hogy Adler elszegődött. Hudson feldúltan elküldi Woodsot, hogy keresse meg Adlert és hozza be… azzal az egy személlyel együtt, akinek a számok megadhatják a szükséges előnyt.

A leszámolás a hatodik szezonban kezdődik.”

Kíváncsian várjuk a 6. szezont, hogy lássuk, hova vezet a történet, de az biztos, hogy izgalmas véget érhet az eddigi remek sztori.

×