Reagált a Valorant egyik vezető fejlesztője.

A legutóbbi, 3.06-os verziószámot viselő Valorant frissítés szerdán érkezett meg az európai szerverekre. KAY/O kapott egy kellemes buffot, Skye-on kicsit gyengítettek a fejlesztők, a Jett játékosok azonban több szintű nerfbe futhattak bele. Máshogy viselkedik az ultimate képessége, illetve a kidobható füstjei számát is csökkentette a Riot Games.

Nagyon úgy néz ki, hogy ez még csak a kezdet!

A felhasználók nem voltak teljes mértékben elégedettek a nerffel, sokan csak alibi változtatásoknak tartják ezeket. Szerintük pont azokat a képességeket nem érintették a fejlesztők (pl. Dash) mellyel a legnagyobb problémák vannak a mindennapi játék során.

Többen felvetették, hogy esetleg lehetne Jett dash képessége egyirányú, azaz csak abban az irányba dashelhessen, ahova éppen nézünk a karakterrel. A fenti tweetben pont erre válaszol a Valorant Game Designere, Ryan Cousart. Szerinte ezzel nem szüntetnék meg az alap problémát, ellenben több más káros hatása is lenne. Később nyugtázta az időközben felvetődött, további ötleteket is Redditen. Az biztos, hogy érkeznek még változások, de könnyen lehet, hogy komplexebb dolgokra lesz szükség vagy épp egy olyan ügynök behozatalára, ami tökéletesen counterelheti majd Jettet.

https://leet.hu/shop/back2school/

×