Az Activision tényleg zéró toleranciát vezet be a csalók ellen még a Vanguardban is.

Mindannyian tudjuk, hogy a Warzone még mindig tele van csalókkal. Az állítólagos új anticheat pedig szeptemberben érkezhet, de a probléma még mindig fent áll. Az Activision végre megpróbálja odatenni magát, hogy jobb játékélmény legyen a Warzone és a Vanguard is.

Úgy tűnik, hogy az egyik módja annak, hogy megpróbálják megakadályozni, hogy a Call of Duty Vanguardot is elárasszák a hackerek és a csalók, hogy

a Warzone-ban kapott tiltások a Vanguardra is érvényesek lesznek.

„Ha jelenleg a Call of Duty: Warzone-ban kitiltottak – beleértve a hardver- vagy fiókkitiltást is -, akkor a Call of Duty: Vanguard játékból is ki vagy tiltva. Azoknak, akik a cheats Discords/fórumokon stb. kérdezgetik, hogy miért, azt hiszem, elég nyilvánvaló, hogy miért. De gondoltam, hogy tudatom veletek.” – Tweetelte a CharlieIntel

A csalók hisztiznek amiért bannolva vannak Vanguardból

Aki nem tudná, a hardveres tiltások azt jelentik, hogy nem csak az a fiók, nem lesz többé képes hozzáférni a játékhoz, hanem az egész PC-t is kitiltják. Ez egy jó, bár nem tökéletes módszer arra, hogy a csalók ne hozzanak létre új fiókokat minden egyes alkalommal, amikor elkapják őket, és most úgy tűnik, hogy sok csalót egy életre kitiltottak.

Mit gondoltok erről a módszerről? Jogos, hogy Vanguardban bannolják a játékosokat, akik Warzone-ban már kapták a tiltást?

×