Ezek a hősök több problémába is ütköztek, amióta élesedett a 11.18-as patch az élő szervereken. Így a következő frissítésben ők kapnak egy kis szeretetet.

A League of Legends 11.18-as javítás nagyot szólt, számos változást hozott a jövő hónapban kezdődő világbajnokságok előtt. Várhatóan azonban hamarosan további módosításokra számíthatunk, mivel a League vezető játéktervezője átgondolta, hogyan működtek ezek a változások az élő szervereken, és megjegyezte, hogy további módosítások következnek.

Jeevun Sidhu a Twitteren jegyezte meg, hogy a 11.18-as verzió megjelenését követő eddigi élő adatok azt mutatják, hogy a 33 megváltoztatott bajnok közül „27 tisztán eltalálta a célját”, de a fejlesztő időt szakított arra is, hogy kifejtse a véleményét arról, hogy a maradék hat hogyan teljesített, és mit tervez velük a Riot.

Néhányan, ahogy Sidhu elmagyarázza, további változtatásokra várnak, hogy korrigálják a 11.18-as módosításokat.

Fizz az első a listán.

„Rosszul ítéltük meg a kiigazításainak nagyságát, és összességében nerfelve lett” – mondja a fejlesztő. Tehát a közelgő 11.19-es League of Legends javítással buffot kap.

Renekton

Ami Renektont illeti – akinek a W-je, a Ruthless Predator a 11.18-as verzióban nerfet kapott -, Sidhu megjegyzi, hogy nerf „elég keményen sújtotta”. Elmagyarázza: „Megértem a nehézségeket, amiket a Renekton mainek tapasztalnak – nagyon durva lehet, ha a bajnokodat olyan okokból nerfelik, amit nem tapasztalsz”, hozzátéve, hogy a csapatnak óvatosnak kell lennie a kompenzálás körül, mivel az utóbbi időben „eléggé meta domináns volt a profiknál”. Megoldásként arra számíthatunk, hogy 11.19-ben néhány „biztonságos buffot” próbálnak ki Renekton számára.

Soraka és Singed

A csapatnak talán „vissza kell vennie” Soraka „nagy buffját” is a következő patchben, valószínűleg az R gyógyításán, magyarázza Sidhu, bár kicsi az esélye, hogy a legutóbbi változtatásának visszafordítását látjuk, mivel a fejlesztők úgy vélik, hogy az „megfelelő volt számára (legalábbis egyelőre)”. Hasonlóképpen, a csapat elégedett a Singed nagy buffjával, amit most látott, de több játék adataira várnak, hogy ezt megerősítsék.

Qiyana

Végül Sidhu kitér a Qiyana-t ért változásokra, akinek statisztikáit és Q és E képességeit a legutóbbi frissítés során változásokkal sújtották. „Tudjuk, hogy ez fájdalmas, de úgy gondoljuk, hogy ez hosszú távon egészségesebb lesz számára” – mondja Sidhu. „Megpróbálunk javítani az E és Q logikáján a 11.19-es verzióra.”

Varus

Varus nerfjéről több adatra várnak, mivel az „nem tűnt hatékonynak”. Ha ez igaznak bizonyul, akkor lehet, hogy a 11.19-es verzióban ismét egy kicsit nerfelik.

Mivel a patch még elég friss a PBE-n, az eddig tesztelésre kerülő egyensúlyi változások valószínűleg messze nem teljesek, de mint láthatjátok a fejlesztők gőzerővel dolgoznak, hogy tökéletes játékmenetet nyújtsanak az átlagos, illetve a profi játékosok számára. Ez természetesen egy örökös folyamat lesz.

https://leet.hu/shop/back2school/

×