A Ubisoft már kijavította a problémát, ami játékosok számára komoly gondokat jelentett, és ami megnehezítette a játékot.

Nagyon érdekes alakult a Rainbow Six: Siege ingyenes hétvégéje, mivel a játékosok nem igazán tudtak hozzáférni az online játékmódokhoz. Különböző csatlakozási problémák léptek ugyanis fel, ami miatt már a múlt hét csütörtök óta sokak számára játszhatatlan volt a játék. Vagy nem volt szerver, vagy nem talált meccset. Aztán jött az ingyenes hétvége, ami miatt sok új fiók született a játékhoz. Ám a régi játékosok komoly problémával néztek szembe.

 

„Nincs jó hétvégénk” – írta a Twitteren a Siege kreatív igazgatója, Leroy Athanassoff.

Az egyik óriási probléma az volt, hogy a játék valamiért úgy gondolta: mindenkinek új fiókja van, így természetesen szükség van az 50-es szintre a Ranked, Unranked játékmódhoz. Ahogy az alábbi képen is látszik, megvan a szint, a játék viszont úgy gondolta: nincs.

 

Természetesen a problémát a közösségi oldalakon sokan jelentették, a fejlesztők pedig folyamatosan igyekeztek megoldani azt. Azt is közzétették, hogy a fejlesztőknek nincs jó hétvégéje, folyamatosan dolgoznak a probléma megoldásán.

A problémák szombaton kezdődtek, aztán vasárnap fokozódtak a különböző platformokon. Ezeket sorban igyekeztek megoldani. Aztán ma (hétfő) hajnalban a fejlesztők arról számoltak be, hogy minden visszatért a normális kerékvágásba.

 

A Ubisoft fejlesztői azt is hozzá tették, hogy még most is vizsgálják, hogy mi történhetett, hogy ne fordulhasson elé többet. Az viszont biztos, hogy ez nem tett jót sem az új évadnak, sem az ingyenes hétvégét kipróbálóknak. Vannak, akik úgy gondolják, hogy hackertámadás volt a hiba oka.

Te mit gondolsz? Nálad is előfordult a hiba?

https://leet.hu/shop/back2school/

×