Nemrég megjelent az új operátor Osa, akit most nagyon sokan választanak. Persze mindig jól jön hozzá néhány tipp, egy ügyes taktika.

Bizonyára mindenki izgatott volt, hogy végre kipróbálhassa a Rainbow Six: Siege új operátorát, Osát. Az operátor új izgalmakat hoz a játékba, hiszen egy pajzsot képes maga elé tartani, lerakni, belehelyezni az ablak-és az ajtókeretekbe. Természetesen a pajzs sok előnnyel járhat Osa számára, így van néhány tipp a játékosok tarsolyában, amit érdemes kipróbálni.

Íme két hasznos infó, tanács, amit ki lehet próbálni Osaként.

1. Törhető az üveg

Csakúgy, ahogy az a Y6S2 frissítés során bejött, Osa átlátszó pajzsa is betörhető úgy, hogy ne lehessen rajta átlátni. Ahogy tehát a golyóálló kamerák képe, vagy épp Mira ablaka, úgy az Osa pajzs is megüthető, hogy azon ne lehessen átlátni. Ezzel persze nem megy tönkre a pajzs, ami kiváló megtévesztés lehet. Mögé ugyanis le tudjuk tenni a Claymore-t, amit az ellenfél így nem fog észrevenni. Belesétálnak a csapdába.

2 osa tips that are useful, you can shoot and break her shield like miras mirror, and you can melee the shield and hide a claymore behind it
byu/Polar_Eagle inRainbow6

2. Elkerülhető a Kapkan robbanása

Kapkan eszköze bosszantó tud lenni, hogyha nem vesszük észre. Viszont nemrég a játékosok felfedezték, hogy ha a Kapkan csapda az ajtókeret alján van, és lerakjuk a keretbe a pajzsot, akkor át lehet ugrani anélkül, hogy az berobbanna, vagy ki kéne lőni. Nos, ez persze most lehet egy hiba is, amit később javítanak, de azért nem árt tudni.

Te mennyire kedvelted meg Osát?

https://leet.hu/shop/back2school/

×