Sidhu nagy bocsánatkérések közepette fedte fel a LoL 11.18 as frissítés hibáit.

A fejlesztők egy sürgős micropatchet szállítottak, amely a Qiyana és Janna körüli hibákat szünteti meg, Jeevun Sidhu vezető játéktervező szerint.

A két javítás közül az első egy olyan problémát céloz meg, ahol a Knockback effektek akaratlanul megtörhették Qiyana „Q+E auto-aim”-jét. A második biztosítja, hogy Janna W-je, a Zephyr helyesen „maradjon fenn” a bajnokon a teljes időtartamig.

Sidhu több más problémát is orvosolt, amivel a játékosok a 11.18-as patch szeptember 9-i élesítése óta találkoztak:

  • A Predator buffok bekerültek, de a tooltip nem tükrözi őket.
  • Dr. Mundo extra HP-ját az ultimate-jában „helytelenül kommunikálták”, és az eszköztipp bónusz életerőnek adta meg, amikor valójában alapéleterőnek kellene lennie.
  • Singed ultija alatt minden sebzésre Grievous Wounds kellett volna okoznia, de a fejlesztők végül csak a Q sebzés mellett döntöttek.
  • Egy másik Taliyah hibán „aktívan” dolgoznak.

„Őszintén elnézést kérek az itteni félreértésekért és hibákért” – mondta Sidhu a közösségi médiában közzétett bejegyzésében. „Ez egy hatalmas javítás volt, és sajnáljuk, hogy bármelyikőtöket cserben hagytuk a javítás napján. Jobbat várhattok tőlünk, és mindent megteszünk, hogy a jövőben elkerüljük ezeket a hibákat”.

A 11.18-as patch a „két Worlds-fókuszú patch közül az első”, amelynek célja, hogy „felszabadítsa a versenyt” és „új életet leheljen a metába” a Riot szerint. A patch több mint 20 változtatást tartalmaz bajnokok, tárgyak és rúnák tekintetében.

A két Worlds-fókuszú patch közül a második, a 11.19-es patch szeptember 22-én érkezik az élő szerverekre a Riot hivatalos patch-menetrendje szerint.

https://leet.hu/shop/back2school/

×