Will Smith váratlan módon bekerült a Fortnite -ba, bár az Epic karakterválasztása meglepheti a rajongókat.

Azt minden Fortnite játékos tudja, hogy a legutóbbi évadok leginkább a földönkívüliekről szólnak. Mégis egy olyan Will Smith karakter került be a játékba, aki egyébként sosem harcolt idegenekkel.

A 7. évadban megérkezett a Mike Lowrey skin, akit mindenki ismerhet a Bad Boys-ból.

Pedig jól tudjuk, hogy ha Will Smithről van szó, számos más választás lehetett volna, ami illik az évad UFO-s témájához. Ott van Stephen Hiller a Függetlenség napjából, vagy J ügynök a Man in Blackből. Floyd „Deadshot” Lawton a Suicide Squadban ugyan nem földönkívüliekkel harcolt, de menő volt.

Érdekes választás, hogy mégis egy teljesen más karaktert választottak, a Bad Boys című zsarufilmből. Ráadásul Marcus Burnett nélkül. Az, hogy Deadshotot kihagyták a képből azért is érdekes, mert a Fortnite-nak van Suicide Squad és DC Comics együttműködése.

Mindenesetre a Mike Lowrey skin elérhető, a csomag ráadásul viszonylag olcsó: 1500 V-Bucks. Benne van a Bad Boys skin és a Detective’s Duffle Back Bling is.

 

A Fortnite idegen inváziós 7. évada még javában zajlik, és rengeteg más skin is bekerült, köztük Rick and Morty, Superman, Gamora és Wonder Woman.

https://leet.hu/shop/back2school/

×