A Warzone meccsek során rengeteg meta-fegyver ismert, de sok olyan is van, amit kevésbé használunk, pedig hasznos lenne. Ilyen ez az SMG is.

Mióta csak a Warzone először megjelent a meta-fegyverek folyamatosan változtak. Először a sniperek voltak a leghatásosabbak, aztán az LMG-k, majd az AR-ek. Az elmúlt szezonokban azonban a meta kissé árnyalt lett, sok fegyver pörög, de vanna olyanok, akik hajlandók néha kísérletezni. Így derül ki, hogy néha 1-1 fegyver hasznosabb, mint gondolnánk.

Most a TEC-9 kerülhet a reflektorfénybe.

A TEC-9, amely más FPS címekben is ikonikus, az 5. évad kezdetén került a Warzone-ba. A játékosok először aggódtak emiatt, hogy a fegyver túl erős lesz, de aztán egyre kevésbé használták. A WZRanked szerint jelenleg ez a 37. leggyakrabban használt fegyver. A YouTuber TrueGameData most azt mutatta be, hogy az egyébként alulértékelt SMG jobb TTK-val rendelkezik, mint a játék leggyakrabban használt fegyverei.

 

A TEC-9 bizonyos szempontból ugyan elmarad a többi SMG közül, például sebességben, de ettől függetlenül nagyon hasznos lehet bizonyos kezekben. Nézzünk is, milyen loadoutot ajánl a Youtuber.

TrueGameData TEC-9 Warzone loadout:

  • Muzzle: Full Auto Repeater
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Optic: Microflex LED
  • Underbarrel: Field Agent Grip
  • Ammunition: Salvo 48-round Fast Mag

A lehető legnagyobb tár használata kulcsfontosságú az SMG-k számára. Az biztos, hogy legalább egyszer érdemes használni a TEC-9-et, mert még az is lehet, hogy megszeretjük. És legalább nem mindenki ezzel rohangál. Lepjük meg őket!

https://leet.hu/shop/back2school/

×