A cég emel a téten.

Manapság már nem lepődünk meg az AIO vízhűtéseken, hiszen egyre több gyártó rukkol elő a saját megoldásaival. Az elmúlt időszakban már ahhoz is hozzászokhattunk, hogy néhány példányon személyre szabható kijelzőt is kapunk melyre pár pixeles .GIF képeket is feltölthetünk vagy épp kijelezhetjük az aktuális hőfokot, időjárást. Ilyen az NZXT Kraken Z szériája vagy épp az Asus ROG Ryujin II 360.

A Barrowch tovább emeli a tétet!

Barrowch

Míg a fentebb említett modellek nagy részén 320×320 vagy épp 340×340 pixeles felbontással futhatunk össze, addig a Barrowch elképesztő, 1440×1440-es felbontást ígér a felhasználóknak. Emellett 60 hertzes képfrissítéssel és 1100:1-es kontrasztaránnyal operál a panel. Már ez is eléggé különlegesnek tűnik, ám most jön csak a java: HDMI porttal is rendelkezik a 2.9 inch-es kijelző, így másodlagos/harmadlagos monitornak is használhatják a felhasználók. A panel nagy felbontása és kis mérete miatt elképesztő pixelsűrűséggel találkozhatunk, egészen pontosan 702 PPI az érték. Csak hogy legyen mihez viszonyítani, a Samsung Galaxy S21 Ultra 515, az iPhone 12 Pro Max pedig 485 PPI-vel operál.

Igen, a Doom is pöröghet rajta.

A felhasználók választhatnak 240 mm-es radiátorral (2×12 cm ventilátor) vagy 360 mm-es radiátorral (3×12 cm ventilátor) ellátott példányokból is. Természetesen az egyedi kijelző mellett az RGB világítás sem maradhat ki. A hivatalos árról és elérhetőségről egyelőre nincsenek információk.

Forrás: PCGamer

https://leet.hu/shop/back2school/

×