Teljes arcfelvarrást kap a Riot Games applikációja.

A Riot Games október 4-én áttervezi a League+ mobilalkalmazását Riot Mobile-ra – jelentette be a vállalat.

A frissített verzió támogatást nyújt majd a Riot összes elsődleges címéhez, beleértve a League of Legends, a VALORANT, a Teamfight Tactics, a Wild Rift és a Legends of Runeterra játékokhoz.

A LoL-on kívüli egyéb címeinek gyors terjedésére reagálva a Riot elmondta, hogy a mobilos applikációját is bővíteni szeretné. A League+ először 2016-ban jelent meg az Apple és a Google alkalmazásboltjaiban, és a játékosok számára League-híreket és videókat, játékon belüli csevegőfunkciókat, valamint élő mérkőzések megtekintését és a személyes meccstörténet ellenőrzését biztosította. Gyakorlatilag mindent amit az asztali kliens tud.

A Riot Mobile 1.0-s verziója tartalmazni fogja a játékosok profiljait, a különböző játékokban és régiókban más Riot-felhasználókkal való csevegés lehetőségét, valamint „gyors elérést” a barátok megtalálására és megszerzésére. Azok a játékosok, akik csak egy vagy két Riot-címmel játszanak, ki tudják majd szűrni azokat a játékokat, amelyekkel nem játszanak.

Azoknak a felhasználóknak, akiknek már telepítve van a League+ alkalmazás, nem kell semmi mást telepíteniük. A League+ egy frissítéssel frissül a Riot Mobile-ra, amikor az új alkalmazás október 4-én megjelenik.

Nektek, hogy tetszik az új Riot Mobile alkalmazás?

https://leet.hu/shop/back2school/

forrás: dotesports

×