Korábban már említést tettünk arról, hogy milyen stílusos eszközökkel tervezhettük meg saját arculatunkra a hazai stadion körülményeit. Most a mezek lesznek terítéken.

A GAMERZCLASS nevű internetes oldal frappánsan fogalmazta meg, hogy miért nem mindegy az, hogy milyen mezben játszik a csapatunk.

„Természetesen az Ultimate Team elsősorban a győzelemre és a gólszerzésre összpontosít, de hiszünk a stílusos győzelemben.”

Az oldal szerkesztői létrehoztak egy 9-es listát, a szerintük legjobb, legütősebb mezekkel; ezt a listát hoztuk el most nektek.

BORUSSIA DORTMUND (Home)

Ebben a szezonban az egyik legszembetűnőbb változásuk a szponzorváltás: az Evonik-ról az 1&1-re módosult. Egyedi stílust kölcsönöztek a gyártók ezzel a tigris szerű csíkozással, valamint a Puma Black és a Cyber Yellow színek kombinációjával.

CHELSEA FC (Home)

A korábbiakkal ellentétben ez egy kiforrottabb stílussal bíró mez lett. Nem egy feltűnő, rikító színvilágú, viszont a halvány háttérminta, valamint az ujjakon a fekete díszítés abszolút feldobja.

RB LEIPZIG (Third kit)

A korábbi stílusoktól eltérően ez egy hatalmas változás az RB Leipzig-nél, hiszen ez már egy erőteljesebb motívumokkal díszített mez, az ellenfélben kis félelmet keltő camo-feelinggel. Jelenleg ez a mez a FIFA 21 egyik legstílusosabb, legmenőbb öltözéke.

FC BARCELONA (Away)

Visszatekintve a korábbiakra, egy érdekes, de pofás váltás a tervezők részéről, hogy a korábbi színsémákat elhagyva egy új színkombinációt kaptunk ezzel a fekete és fémes arany párosítással.

FC BAYERN MÜNCHEN (Third kit)

Nagyon nosztalgikus különbség a FIFA 20 sötétkék alapjához képest és minden bizonnyal örvendetes változás. Megfelelő megjelenése a 2020 -as Bajnokok Ligája győzteseinek.

INTER MILAN (Home)

Ha valaki az Inter mezére gondol, rögtön a függőleges csíkozás jut róla eszébe. Nos, ezt a mintát felváltotta a cikk-cakk vonalazás, ami merész, de abszolút működik.

AFC AJAX (Away)

Ez a stílus és színkombináció alapvetően eltér a korábbiaktól, viszont színeiben van minimális hasonlóság.

MANCHESTER CITY (Away)

Akárcsak elődjét, ezt a mezt is Manchester városa nagymértékben befolyásolja, erősen utalva a Manchester Castfield területén található épületekre.

SL BENFICA (Third kit)

A Benfica számára ez az első alternatív mez a játék történetében, igencsak királyi beállítottságú mezt sikerült összehozniuk.

+1 ARSENAL (Away)

Ez a mez tökéletesen hozza a Highbury csarnokainak márványát, sokszor téveszthető össze az alap fehér színnel, 2010 óta használják ezt a közeli fehéret az Arsenal-nál.

Nektek melyik tetszett a legjobban? Melyik mezeket hiányoljátok a listából?

Forrás: www.gamerzclass.com

https://leet.hu/shop/back2school/

×