Végre megérkezett a közösségkedvenc melee fegyver.

Megérkezett a Valorant Episode 3 Act 1 szakaszának utolsó frissítése, a következő már várhatóan az Act 2-t elstartoltató update lesz. Nagy újdonságokra nem kell számítanunk, pár apróbb hibajavítás, fejlesztés és természetesen egy új kozmetikai csomag képezi a Valorant 3.04-et. Tegnap már megérkezett a frissítés az NA/LATAM régiókba, most pedig az európai szervereken a sor, várhatóan 09:00-kor élednek a szerverek.

Nézzük is a frissítés tartalmát!

Omen

  • Mostantól a Dark Cover füst pontosan oda fog kerülni, ahova elképzeltük. Eddig sajnos előfordult, hogy nem teljesen jól lőtte be a játék és kicsit eltért a célhelyétől. Arról sajnos nincs információ, hogy mikor emelhetik át élő szerverekre.

Gameplay tech & esport

  • A Settings > Video > Stats részben több statisztikát is beállíthatunk majd, részletesebb információt kaphatunk a packet lossról vagy épp a játék által elfoglalt memóriából.
  • Ezeknek az információknak a kijelzése kevesebb erőforrással jár ezentúl.
  • Több új funkcióval, fejlesztéssel is bővült a Custom Lobby / Observer szekció, ez leginkább a kompetitív kupákat szervező és közvetítő felhasználóknak jöhet jól.

QoL

  • A fejlesztők javítottak a játék model viewer részén. Ennek köszönhetően a játék boltjában még jobb minőségben és teljesebb pompájukban vehetjük szemükre az újdonságokat.

Új Skincsomag

 

A 7100 VP-be kerülő Recon bundle személyében azok járnak jól, akik szeretik a katonai stílusú fegyverkinézeteket. Ezen kívül pedig a melee fegyver lehet említésre méltó, hiszen megérkezett a sokak által várt pillangókés is a játékba. Várhatóan ma estétől már meg is vásárolhatjuk.

https://leet.hu/shop/back2school/

×