A leakerek a fájlok alapján összerakták a kirakóst.

Múlt héten érkezett meg a Fortnite v17.40-es frissítése. Az Imposter LTM módon kívül hatalmas változásokat nem hozott el a játékba, ám a fájlok tanúsága szerint az Epic Games már javában készíti elő a Season 7 végi eseményt. Szükséges is ez, hiszen már csak egy nagy frissítést kapunk ebben a szezonban a v17.50 személyében.

Úgy tűnik a leakerek összerakták mi történhet pár hét múlva!

https://twitter.com/TweaBR/status/1429477998479253511

 

A Season 7 „főhőse” Dr. Slone azon töri a fejét, hogy hogyan lehetne megtámadni a sziget felett lebegő anyahajót. A bombát magát megtalálhatjuk már Corny Complex épületegyüttesében, a fejlesztők már le is modellezték azt. A Battle Pass-ben szintén találunk egy „Detonation” névre hallgató zenekészletet is, mely túl durva lenne véletlennek.

 

Ezek alapján jogosan feltételezhető, hogy a szezon utolsó napjaiban Slone megkísérli az óriási UFO felrobbantását, mely nagy eséllyel sikerrel is fog végződni. A számítások és az óriási űrhajó pozíciója alapján Misty Meadows városkájára zuhanhat majd az óriás monstrum. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy közben Kevin, a kocka is megérkezik valahogy a szigetre, így azt a faktort érdemes lesz számításba venni a következő frissítés után. Izgalmasnak hangzik, reméljük, hogy jövő héten újabb részleteket is megismerhetünk a nagy tervből.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×