Bizonyára sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy egy csomag kibontásakor Icon-t, vagy Icon Moments játékost rejt a pack. Mostanra már a Coin is elég.

A FIFA 21 végéhez közeledve a Transfer Market-en egyre csak esnek az árak. Ez nem csak a rare gold playerekre, vagy a speciális lapokra vonatkoznak, hanem még az Icon Moments játékosokra is.

Listánkban most megmutatunk nektek 5 olyan csatárt, akikért nem kell milliókat fizetnetek, hiszen mindössze maximum 100 000 Coin szükséges a megvásárlásukhoz.

1. Ruud van Nistelrooy

A holland származású 93-as befejező csatár ára folyamatosan csökken, jelen állás szerint a PS-en játszók akár 98 500 Coin-ért is hozzájuthatnak már a játékoshoz. A további platformokon kicsit még várni kell az áreséssel, de nagy valószínűséggel hozzájuk is hamarosan érkezik az árzuhanás.

2. Gary Lineker

Listánkba 2 angol csatár is került, ebből az egyikük Gary Lineker, akinek lapját PS-en akár 97 000 Coin-ért tudják bezsebelni a játékosok. Nála az Xbox-on játszók esetében még nagyobb az árkülönbség, de az esés itt is szembetűnő és szépen alakul.

3. Michael Owen

A másik angol csatárunk Michael Owen, aki mind PS (93 000) , mind Xbox (104 000) esetében közel jár a százezres határhoz, kíváncsian várjuk, hogyan csökken az ő esetében is a piacon az ára.

4. Patrick Kluivert

Következő Icon Moments lapunk van Nistelrooy-hoz hasonlóan egy ugyancsak holland csatár, Patrick Kluivert 92-es lapja. Itt már mindkét konzol esetében 100 000 alatt járunk, szintén ajánljuk azoknak, akik olcsón akarnak jó Icon Moments játékost tudni a csapatukba.

5. David Trezeguet

Az 5-ös listánk utolsó tagja a francia csatár, David Trezeguet 92-es lapja, akinek ára szintén rohamosan csökken, és még hol a vége? Ő is ideális választás azoknak, akiknek kevés Coin van a birtokukban.

Mindenképpen érdemes a Transfer Market-et pörgetni a szuper lehetőségekért, hiszen egyre több játékost tudunk már megszerezni a teljesítményéhez képest alacsony áron.

Nektek ki volt eddig a legjobb vétel a játék során?

 

×