Még jobban felpezsdülhet a kompetitívebb réteg.

Több játékban is találkozhattunk már in-game kupákkal/versenyekkel. Manapság talán a legjobb példa erre a Fortnite, ahol rengeteg formátumú és stílusú meccsen megmérettethetik magukat a játékosok. Legtöbbször pénznyereményért szálnak harcba a résztvevők, de előfordul, hogy valamilyen exkluzív Skin vagy egyéb kozmetikai tárgy a fődíj.

Úgy tűnik, hogy a Valorantba is érkezhet egy ehhez hasonló funkció!

ValorLeaks már lassan 10 napja jelezte a dolgot, de a legutóbbi retweetje után lett igazán felkapott az információ. Az API-ban található szöveg arra utal, hogy a Riot Games heti szinten tervezi ilyen kupák megrendezését, melynek a kompetitívebb felfogású játékosok nagyon örülnek, hiszen nekik már sokszor a Ranked is túl „casual”.

A fejlesztők kérni fognak valamilyen szintű azonosítást. Előfordulhat, hogy személyi/útlevél ellenőrzés lesz majd, de az is lehet, hogy csak egy egyszerű telefonszám megerősítéssel indítanak. A szöveg alapján nagyobb volumenű jutalmakra, díjakra számíthatnak majd a csapatok. A felületen lehetőségünk lesz csapatok létrehozására is, de a „Free Agent” játékosok akár csapatkeresésre is használhatják majd az új funkciót. Remélhetőleg a következő Act-ben már elstartolhat ez a fejlesztés is.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×