Vasárnap érdemes lesz nézni a CDL meccseket.

A Call of Duty fejlesztői tegnap hivatalosan is leleplezték a 2021-es játékukat. A bátrabbak már elő is rendelhetik a Vanguard különböző verzióit, melyhez rengeteg ajándékot is kapnak. A kozmetikai tartalmakon kívül Early-Access Beta hozzáférés is jár, mellyel pár nappal korábban kipróbálhatják az  az újdonságot, mint az „átlag” felhasználók.

Vasárnap azonban nekünk is lehetőségünk nyílik ilyen belépő szerzésére, ráadásul teljesen ingyen!

 

Ehhez nem kell mást tennünk, mint a CDL hivatalos weboldalán nézni a meccseket vasárnap délután. Magyar idő szerint ez körülbelül 20:30 környékén kezdődik majd. Ha minden igaz, akkor 25000 darab Beta kódot sorsol ki a cég a stream során. Ráadásul amiatt sem kell aggódni, hogy egyedül kell majd játszanunk, hiszen minden ilyen drop mellé kapunk még egy meghívót is, mellyel plusz egy főt meginvitálhatunk az Open Beta Early Access szakaszába.

A fiókunkat az alábbi módon köthetjük össze a droprendszerrel:

  • Hozzunk létre Activision fiókot (ha nem lenne), majd jelentkezzünk be az Activision fiókunkkal.
  • A bejelentkezés után, a beállítások „Account Linking” szekciójában kössük össze a Battle.net/PSN/Xbox és Twitch fiókkal, ha ez még nem történt volna meg korábban.
  • Kapcsoljuk össze a YouTube és az Activision fiókunkat IDE kattintva, biztos, ami biztos.
  • Nézzük a megfelelő streamet vasárnap este, ezt a CDL hivatalos weboldalán találod majd meg. A tapasztalatok alapján sok esetben nem működik a Twitch/YouTube összekapcsolás megfelelően, így közvetlenül a callofdutyleague.com oldalon ajánlott a streamek nézése.

Ha a szerencsések közé tartozol, akkor a CDL weboldalán / COD Companion appban kapsz erről egy értesítést.

Kellemes szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×