A PBE fájlokban találtak utalást a „C” ability-re.

Múlt héten megerősítették a Valorant fejlesztői, hogy azért nem érkezett meg még a Yoru rework, mert nem csak egyszerű értékmódosításról (flash, teleport ideje, cooldown stb.) van szó. Ennél sokkal nagyobb volumenű átalakításban gondolkoznak, de az irányt még egyelőre nem mondhatják el.

Nos, akkor beszéljenek helyettük a fájlok!

A legutóbbi PBE patch után Shiick arra lett figyelmes, hogy bekerült egy harmadik, „C” névre hallgató Yoru képesség is a Valorant fájljai közé. Ez még erősen teszt, prototípus állapotban van, ám a nevéből adódóan már következtethetünk a képességre.

Az adatbányászok szerint olyan ability-ről lehet szó, ami leginkább az Apex Legends játékban szereplő Mirage „Hall of Mirrors” képességére hajaz majd. Gyakorlatban ez azt jelentheti, hogy Yoru képes lehet önmaga hamis képmását kivetíteni egy adott helyen, így összezavarhatja az ellenfeleket és akár utat is nyithat csapata támadásának. „Clone Nearsight” kódnévből elég nehéz lenne másra következtetni, de természetesen a végleges, hivatalos változásokig érdemes pletykaszinten kezelni a dolgot. Az biztos, hogy kicsit felrázná a jelenlegi 15. helyről Yoru pickrate-jét.

Ti örülnétek egy ilyen képességnek?

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×