Elégedetlenek a pickrate értékekkel a Riot Games munkatársai.

Mióta Yoru bekerült a választható ügynökök listájába, a Riot Games folyamatosan kisebb-nagyobb buffokkal támogatta meg. Sajnos ez sem volt elég, hiszen a legutóbbi összeállításunkból is kiderült, hogy a 15. helyen tanyázik a pickrate-et illetően.

A fejlesztők végre ismét megszólaltak Yoru-val kapcsolatban!

Nem túl jó pozíció…

A Riot Games munkatársa, Coleman ‘Altombre’ Palm osztott meg néhány belsős információt a Reddit közösséggel. Ebben elárulta, hogy mivel a Valorant 3.0-ás frissítése rengeteg szinten hozzányúlt a játékhoz, nem akartak a bőség zavarába esni és további változásokat eszközölni, például Yoru-val kapcsolatban. Valamilyen szinten érthető döntés, hiszen valóban rengeteg képesség és fegyver árát átdolgozták a fejlesztők.

Yoru már csak azért sem fért bele ebbe a körbe, mert a fejlesztők nem egyszerű értékmódosításokkal (pl. Flash / Teleport ideje stb.) szeretnék megerősíteni, hanem sokkal komplexebb változásokkal. Könnyen lehet, hogy akár képesség átdolgozást is kapunk majd a közeljövőben, a fejlesztők már kijelölték maguk előtt az irányt. Erről azonban egyelőre még nem szerettek volna bővebb információt megosztani, érdemes lesz figyelgetni a játékkal kapcsolatos híreket.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×