Így garantáltan nem késed le a nem mindennapi eseményt.

A fejlesztők hét közben több formában és felületen is megerősítették, hogy csütörtök este valóban leleplezésre kerülhet a 2021-es Call of Duty játék. Nem a szériáról beszélnénk, ha kihagynák a Warzone szálat a képletből, így nem meglepő módon a BR játékmódon belül kerül majd bemutatásra először az újdonság.

Nézzük is, hogy mit lehet tudni az esti eseményről!

 

Az eventre magyar idő szerint csütörtök (08.19.) este 19:30-kor kerül majd sor, ha a szerverek is úgy akarják. Az esemény a Battle of Verdansk nevet fogja viselni és egy külön PvE playlistet fog majd kapni a játékon belül. Az Activision is azt tanácsolja, hogy már jóval a kezdési időpont előtt csatlakozzunk be a szerverekre, az elmúlt idők tapasztalatai alapján szükség is lesz erre. A fejlesztők azt is elárulták, hogy újraindításra sem lesz szükségünk a playlist frissítéséhez, így türelmesen várhatunk a lobby-ban már jóval az event előtt.

Ha valamiért nem érnél rá csütörtök este, akkor sincs okod aggódni. Az Activision a fenti hivatalos tweetben megerősítette, hogy egész hétvégén elérhető marad majd a Battle of Verdansk playlist. Ajándékokra is számíthatunk: Bike skin és RPD, Watch és Knife blueprint is kerülhet majd az inventory-ba.

Jó szórakozást kívánunk az esti eseményhez!

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×