Nem alaptalan a játékosok félelme, hogy direkt terelgeti őket a BOCW fegyverekhez a fejlesztőcsapat.

Hétfő este érkezett meg a legújabb Warzone frissítés, melyben rengeteg fegyverhez hozzányúlt a Raven Software. A felhasználók nem is igazán elégedettek, a hazai csoportokban is több negatív kommenttel találkozhatunk. A játékosok úgy érzik, hogy a Modern Warfare fegyverekkel túl kesztyűs kézzel bánnak a fejlesztők, egyre csak a háttérbe szorítja őket a fejlesztőcég, mióta megérkezett a BOCW.

Sokan azt sejtik a dolgok mögött, hogy a Raven direkt akarja terelgetni az újabb, CW fegyverek felé játékosokat!

[deleted by user]
by inCODWarzone

Többen is úgy nyilatkoztak a különböző közösségi oldalakon, hogy szinte hátrányból indulnak, ha a Modern Warfare loadoutjaikat szeretnék használni Warzone-ban. Ez a szituáció nehéz helyzetbe hozza azokat a játékosokat, akik nem szeretik a Cold War-t és nincsen idejük például Plunderezgetni, hogy felhúzzák a CW fegyvereik szintjeit.

Nem alaptalan a félelem, nemrégiben a Vanguard integrálással kapcsolatos bejegyzésünkben is hasonló potenciális problémalehetőséget vetettünk fel. Fejlesztői oldalról úgy tűnik sikeres a felhasználók terelgetése, hiszen a WZRanked alapján a TOP 10 fegyverből 7 már a BOCW égisze alól került ki.

Szerintetek direkt nerfeli a MW fegyvereket a Raven?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×