Egyre többen aggódnak.

Egyre közelebb kerülünk a Call of Duty Vanguard kódnéven futó kiadásának megjelenéséhez. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a következő Cold War / Warzone szezonban egy in-game event keretein belül le is leplezhetik az újdonságot.

Az utóbbi időben egyre több játékos kezdett el aggódni, hogy milyen lesz a régi fegyverek integrálása.

A Black Ops Cold War integrációjához hasonlóan, a Sledgehammer stúdió is azon dolgozik, hogy az 1940-es felhozatalt átültethesse Warzone-ba is. Olyan régi kedvencek is megérkezhetnek a játékba, mint az M1 Garand vagy épp a Thompson SMG. Az újdonságok azonban rendesen megboríthatják a játék balanszát.

Tudjuk, hogy a Cold War megjelenésekor az új fegyverek átemelése nem volt túl kellemes procedúra, rengeteg hibába beleszaladhattunk. Jogos aggodalom lehet még, hogy a fejlesztők az új fegyvereket direkt erősebbre hagyják meg, hogy minél több játékos kapjon kedvet a Vanguard megvásárlásához. Az sem elhanyagolható tény, hogy bár a játék sokszor nélkülözi a realitásokat, fura lesz látni, amikor az 1900-as évek elején kitalált fegyverek leverik az aktuális csúcstechnikát.

Szerintetek jogos az aggodalom?

https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×