A Buy Station nem először okoz problémát a játékosok számára, de egy újabb bug bukkant fel az ötödik szezonban.

Lehet, páran már találkoztatok a Buy Station új bugjával. Vásárlás után a karaktered saját életre kel, és egy irányba kezd mozogni. Lehet azt hittétek, hogy billentyűzet beadta a derekát, vagy beragadt egy gomb. Van egy jó hírünk, nem ment tönkre a billentyűzeted és nem vagy ezzel egyedül. Rengetegen panaszkodnak az új hiba miatt, ami teljesen jogos, mivel iszonyat frusztráló.

Tegnap a Raven kiadott egy frissítést, de nem említették a szóban forgó hibának a javítását.

Ha esetleg nem találkoztál volna a hibával, akkor itt egy videó, ami tökéletesen szemlélteti a problémát.

PSA: Stand still before interacting with buy stations, or your character will move on its own
byu/El_Nieto_PR inCODWarzone

Az Buy Station használata után jól látható, hogy a karakter elkezd előrefelé sétálni. Viszont itt a probléma, hiszen nincs a keze a billentyűzeten, és a karakter magától mozog.

A klip elmagyarázza, hogy valahányszor befejezed a Buy Station használatát, a játékos elkezd sétálni abba az irányba, amit utoljára megnyomtál, mielőtt megnyitottad a Buy menüt. El_Nieto_PR azt is megmutatja, hogy nincs mód arra, hogy megállítsuk ezt a hibát, egyszer csak abba marad. A konzolon végzett tesztelés révén megerősíttették, hogy ez a hiba csak PC-n fordul elő.

Tehát ha PC-s játékos vagy, akkor van egy tippünk számotokra, a bug megelőzése érdekében teljesen meg kell állnod, mielőtt megnyitod a vásárlási állomást.

Szóval a következő Warzone körödben lehet, hogy óvatosabbnak kell lenned, mielőtt rohansz, hogy újraéleszd egy csapattársadat, vagy megvedd azt a loadoutot.

Ti is tapasztaltátok már ezt a bugot?https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×