„Szó szerint a legkevésbé élvezetes fűnyíró élmény” – írja az egyik játékos a Steam oldalán. Valamiért nem ajánlják ezt a játékot, pedig az ötlet ragyogó.

Oké, tudjuk, hogy valószínűleg nem a fűnyírás az emberek kedvenc időtöltése, de ez olyan dolog, amit el kell végezni, ha valaki kertes házban él. Az igazsághoz viszont hozzá tartozik, hogy vannak olyanok, akik nem csak imádnak füvet nyírni és kertészkedni, de szeretik a frissen vágott fű illatát, szeretik a gyönyörű gyep színét, és akár piknikezni a gyönyörű kertben.

Nekik jött létre a fűnyíró-szimulátor, ami valamiért még sem lett nagy kedvenc.

 

Mármint, amikor megláttuk, hogy a Steamen egyébként most 15 százalék kedvezménnyel kapható a játék, meglepődtünk azon, hogy ezzel szemben milyen sok negatív komment van alatta. A játék augusztus 10-én jelent meg, eddig 300 ember véleményezte, a megítélés pedig többnyire pozitív.

Azonban ha megnézzük a vélemények oldalt, már azt látjuk, hogy vannak olyanok, akik nem elégedettek azzal, ami kaptak.

„Nagyon szeretném ezt a játékot, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy egyik fejlesztő sem nyírja még le saját füvét, és nem is nézett utána, hogy hogy működik ez az egész” – szól egy komment.

Mások a sok hiba miatt fejtették ki aggodalmukat.

„Csak üléses fűnyírók vannak, nincs bozótvágó vagy sima tolható fűnyíró. A fű vágott részei csúnyák. A játék sokszor nem érzékeli, amit nyomkodok” – szólt egy másik vélemény.

„A füvet nehezebb lesz esőben vágni” – mondta Ty5123, aki más panaszok listáját is közzétette. „Mi a fenéért nincs sebességlimit? Szinte minden fűnyíró rendelkezik ilyennel.”

„Nem tudom, mit vártam ettől a játéktól, de van egy kis fűnyíró-cégem. Az első dolgom az volt, hogy kipróbáljam és nagyon csalódott voltam.”

Na jó, a játék valószínűleg nem tökéletes, ám itt a lényeg az, hogy kiélvezzük a vágyunkat, hogy füvet nyírjunk. Kifejezetten azoknak lehet élvezetes, akik egyébként nem tehetik meg, hogy füvet nyírjanak. Nekik igenis tetszik a játék.

Te teszel vele egy próbát?

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×