Lezajlott a Ligue 1 Team Eventje. Denayer és Amavi párharcából az utóbbi került ki győztesen, így ahogy az várható volt érkezett is az új lap.

Menetrendszerűen csütörtök este lezárult a Ligue 1 Team Event, ahol Amavi, vagy Denayer csapatát erősíthettük. A győztes új FUTTIES kártyával is gazdagodott, melyet szokásos módon objective útján szerezhetünk meg.

Lássuk mi kell a megszerzéséhez:

  • From Distance – Rúgj 4 gólt a tizenhatoson kívülről Squad Battles ( legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • Goal Getter – Rúgj 12 gólt Squad Battles ( legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen, legalább 6 Ligue 1 játékossal a kezdődben.
  • World Class Wins – Rúgj gólt 7 különböző Squad Battles ( legalább World Class nehézség) vagy Rivals mérkőzésen.
  • Crossing Class – Adj gólpasszt beadásból 8 különböző Squad Battles ( legalább Professional nehézség) vagy Rivals meccsen.

Összesen tehát 8 mérkőzés alatt kiszedhető az úriember. 5 csillagos gyengébbik lába miatt ingame mind a két oldalon bevethető, így rajtunk áll melyik szélére kell a pályának erősítés. Nagyon jó pace, dribbling és fizikai statjainak köszönhetően könnyen szerez labdát és segít be a támadásokba. Passzai is jók viszont a vision statja eléggé alacsony.

Egy gyorsan kiszedhető francia védő. Ki csinálja meg Amavi lapját?

×