Az már korábban kiderült, hogy ebben az évben egy picit belenyúlnak a FIFA 22 OTW lapok működésébe a fejlesztők. Így fejlődhetnek majd kártyáink.

Másfél hónap múlva elrajtol a FIFA 22 és vele az első promóció is. A Ones to Watch csapatot azokból a nyáron klubbot váltott játékosokból rakják össze, akikre érdemes lesz figyelni. Ezek a dinamikus lapok a játékos egyéni teljesítménye alapján fejlődtek, de ettől az évtől kezdve még egy kis bónuszban részesülnek. Így fejldőnek majd a FIFA 22 OTW lapok:

 

A FIFA 22-től kezdve már nem csak a TOTW és Man of the Match lapok segítségével kerülhetnek magasabb szintre ezek a spéci lapok. Ezentúl a csapatokon is rajta lesz a hangsúly, hiszen ha egy együttesnek sikerül a 10 meccsből 5-öt megnyerni a kártya automatikusan egy rating bónuszt kap. Ez a fejlődés egyszeri.

A Wins to Watch bónusz október 1-től indul és onnan kezdve lehet számolni a mérkőzéseket. Amint egy játékos csapata eléri az 5 győzelmet a következő hétben már részesül az upgrade-ben a lap. A Headliners lapokkal ellentétben itt a meccsek között lehet vereség is, mindössze annyi számít, hogy legyen legalább 5 győzelme. Ez mindenképp egy fontos újítás, de valószínűleg a védők és védekező középpályások továbbra is egy pici hátrányt élveznek majd. Mindenesetre már egy lépéssel előrébb kerültünk, hisz így az alap OTW lapok legalább egy picit eltérnek majd a NIF kártyáktól.

Amennyiben még most előrendeled a játékot egy garantált OTW lapot kapsz a játék megjelenésekor.

Te melyik FIFA 22 OTW lapra csapnál le?

×