Ezek után sosem tudhatjuk mely szivárgások valósak.

Az Epic Games és a Fortnite adatbányászok között évek óta folyamatos harc zajlik. A fejlesztők eleinte nem is törődtek a leakerekkel, majd miután komoly fenyegetésnek érezték őket szépen elkezdték titkosítani a Fortnite fájlokat. Nem beszélhetünk egyértelműen rossz vagy elmérgesedett viszonyról, az Epic Games is érzi, hogy szükség van egy kis kiadás előtti hype-ra, melyeket az adatbányászok generálnak.

Néha még meg is szivatják őket!

 

2021 februárjában mi is lehoztuk a hírt, hogy Family Guy-jal kapcsolatos adatokra bukkantak a Fortnite fájljaiban. Az elmúlt évek kollaborációit elnézve ez nem is lett volna olyan meglepő. Ahogy említettük, az Epic Games egy AES (feltörhetetlen) kulccsal titkosítja a játék egyes részeit. A Street Fighter kozmetikai tárgyakat tartalmazó fájlban egy olyan textúrát is hagytak, ami a következő együttműködést is leleplezhette volna. Ha nem lett volna az egész egy egyszerű vicc a fejlesztőktől! 

FNBRUnreleased árulta el péntek hajnalban Twitteren, hogy az Epic Games alkalmazottjai direkt rejtették el a fenti képkockákat. A cég már lassan egy éve jelezte, hogy jól megtrollkodja majd a bányászokat, mely úgy néz ki el is kezdődött. Ezek után jogosan merülhet majd fel a kérdés, hogy mely szivárgásokat vehetjük komolyan a jövőben. 

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×