A kezdő csapatok gyöngyszeme év végére ismét visszatér. A Gelson Martins az egyik legjobb választás minden kezdő csapatba.

Minden év elején próbálunk rábukkanni azokra a gyöngyszemekre, akik alacsony értékük ellenére is bitang erős lapok. Gelson Martins is ehhez a csapathoz tartozik, ráadásul a linkek tekintetében is nagy segítséget nyújtott.

 

Az év eleji metába, Mbappé, Neymar és Renato Sanches mellé tökéletesen beillik a monacói. 5 csillagos trükkmozdulatainak köszönhetően könnyen helyben hagyjuk az ellenfelet, és megfizethető áron jutunk egy jó játékoshoz, ha a nagyokra még nem futja. A FUTTIES lapján továbbra is 5 csillagos trükk és 4 csillagos gyengébbik láb szerepel H/H. Average body type mellé Outside Foot Shoot, Flair, Speed és Technical dribbler traitet kapott. Maxos pace mellé, mutatós lövés és dribbling statokat kapott. Aggressziója magas, és a Composure is 99-es. Elképesztő lap és egy kicsit felkészülhetünk a FIFA 22-re, azzal, hogy ez a kártya visszatér a csapatunkba.

A lap viszonylag olcsón megszerezhető, csak sok SBC-t kell ismét az összerakni. Hogy egy picit szokjuk a FIFA 22-őt, mert év elején valószínűleg ismét sok csapatban viszontlátjuk.

Te kiszeded Gelson Martins lapját?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×