A Serie A FUTTIES szavazását nem más nyerte, mint Cuadrado. De megér ennyit a kolumbiai lapja? Nézzük, mit tud a legújabb SBC.

Egyesek már a FIFA 22 bétára készülhetnek, mások viszont még a FIFA 21 utolsó kezdőrúgásaiba vágnak bele. A hétvégére ráadásul Serie A WL Plust kaptunk, amihez csatlakozhat Cuadrado lapja is.

A kolumbiaiért 350 ezret kér el a játék, ami egy jobbhátvédért elég drága.  Pozitívum, hogy legalább nem kell fél napot szenvednünk, hogy megszerezzük és visszatértek a szokásos SBC követelmények.

Cuadruado a játék egyik legjobb támadó felfogású szélső hátvédje, ami mellé most egy erősebb gyengébb láb is érkezett. A sebesége, labdavezetése és passzai még mindig zseniálisak, lövései pedig távolról kőkemények. Gyors, agilis védő, ami tökéletes a 41212 felálláshoz, vagy a 352 és variációihoz.

A statjai tényleg kimagaslók, de egyáltalán nem érzem a kártyán, hogy annyival erősebb lenne, mint a TOTS változat. Szerintem szélső hátvéd pozícióban semmivel se nyújt többet ez a kártya, mint a másik variáció. Ha van fölösleges coinod foddered, akkor az értéknövelés miatt megéri, de alapvetően nem hiszem, hogy ez egy must do lap lenne. Ha a 91-es megvan és van más opció, például Dybala inkább azt választanám. De itt év végén már tényleg nem éri meg mindenen spórolni.

Te kiszeded Cuadrado lapját, vagy jó lesz a TOTS is?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×