Reméljük a legtöbb eset a puszta véletlen műve.

Az utóbbi időben rendesen felpörgött a különböző CS:GO statisztikák publikálása a játék közösségi felületein. Múltkor például azt is megtudhattuk, hogy mire pazarolják el a legtöbb pénzt a gyengébb skillszinten tanyázó játékosok. Ezúttal a GGPredict számolta ki több mint 300 ezer meccs demójából, hogy az egyes szinteken mennyi csapatsebzés jellemző.

Nézzük is, hogy mely rangokon kell a legjobban vigyáznunk a társainkkal!

Azért olyan nagy meglepetés nem éri az embert a grafikont elnézve. A Silver játékosok toronymagasan vezetik a listát, ám a játék kezdeti szakaszában ez nem annyira meglepő. Annak idején, az első óráimban bizony még én is ráhúztam teljesen reflexből csapattársaimra a fegyvert, biztos, ami biztos alapon.

Legendary Eagle Master szintig folyamatosan csökken a csapatsebzési érték, a játékosok egyre fegyelmezettebben játszanak. Talán ezeken a rangokon van a legnagyobb grind faktor és odafigyelés, hiszen egyre közelebb a hőn áhított Global Elite. Valamiért a Supreme és Global Elite játékosok ismét egy kicsivel többet sebeznek egymásba, de itt már lehet játszik az esetleges rage is egy-egy rosszabbul sikerült kör közben vagy után.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×