Már csak pár napot kell várnunk.

Az elmúlt napokban már több pletyka is felmerült azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor kezdődhet el a Diablo II: Resurrected bétája. Egyre égetőbb kérdés volt ez, hiszen a fejlesztők szeptember végére ígérték a játék megjelenését, így már nem várhattak sokat.

 

Kedden késő délután, 19:00-kor meg is érkezett a Tweet, melyben pontos és hivatalos információkat kaptunk a fejlesztők jóvoltából. Nézzük is az időpontokat:

  • A játék Early Access Beta szakasza augusztus 13. és 16. között zajlik (19:00-ás kezdéssel)
  • Az Open Beta szakasz augusztus 20. és 22. között pörög majd (19:00-ás kezdéssel)
  • Szerencsére a megjelenés időpontját sem tolták el, így maradt a szeptember 23. mint „Launch Day”

Mindegyik teszthétvégén a multiplayer mellett a cross-progression is engedélyezve lesz a Windows, Xbox Series S/X, Xbox One és PS4 / PS5 platformok között. Az Early Access béta szakasznál a játékosoknak az összes játszani kívánt platformon rendelkezniük kell KÜLÖN előrendeléssel, hogy teljesen kiélvezhessék ezt. Ez nem annyira meglepő, hiszen az Early Access szakasz feltétele az előrendelés, csak a fejlesztők nem tudják megoldani azt, hogy a PC-s előrendelésünknek köszönhetően például Xboxon (is) tudjuk tolni azt a fázist. Az Open bétánál már nem lesznek ilyen szigorúak a feltételek, szabadon járkálhatunk át az egyes rendszerek között.

Jó szórakozást kívánunk a hétvégére!

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×