Vizicsacsi több közösségi oldalon is bejelentette visszatérését a Leauge of Legends világába, ám nem úgy, mint ahogy azt mi gondoljuk.

Miután több mint egy évet töltött távol a profi League of Legends színtértől, a korábbi Splyce top laner Vizicsacsi visszatér, és a MAD Lions csapatát erősiti,

mint a csapat legújabb pozíciós edzője.

Vizicsacsi legutóbb 2019-ben játszott a LEC-ben, amikor Xerxe, Humanoid, Kobbe és Tore oldalán a 2019-es világbajnokságig jutott. Ez volt az első és egyetlen szereplése a tornán, de egészen a kieséses szakaszig jutott, mielőtt Faker, Teddy és az akkori SK Telecom T1 többi tagja kiesett volna.

 

A bajnokságban eltöltött öt év alatt Vizicsacsi több élvonalbeli csapatban, például az Unicorns of Love-ban és a Schalke 04-ben is megfordult. Megőrizte státuszát, mint a régió egyik legkövetkezetesebb top lanere, még akkor is, ha nem tudott LEC-trófeát szerezni. 2019 végén úgy döntött, hogy visszavonul a profi játéktól, mert úgy érezte, hogy „[már] nincs meg benne a lendület és a motiváció a következő évekhez”.

Most megpróbálja átadni a tudását a MAD Lions sztár top lanerének, Armutnak, miközben a csapat meg akarja védeni a trónját a többi versenyzővel szemben. Az idei szezonban Armutnak volt egy kis hullámvölgye a produkció és a statisztikák tekintetében. Az Oracle’s Elixir szerint jelenleg holtversenyben a negyedik legtöbb killt, de a második legtöbb halálesetet produkálja a LEC top lanerei között.

Armut emellett csapata összes killjének mindössze 56,5 százalékában vesz részt, ami a legalacsonyabb a csapatában és az ötödik legkevesebb a szerepkörében. Végső soron nem volt kirobbanó szezonja, hogy megmutassa képességeit, de csapata még mindig jól játszik egységként a mérkőzések későbbi szakaszában.

Ennyi tapasztalattal a háta mögött Vizicsacsi értékes betekintést nyújthat Armutnak és a MAD Lions többi játékosának a draftolás és a térkép felső része körüli stratégiák terén. Az is segíthet, hogy a Splyce-nál töltött ideje alatt már dolgozott a Humanoiddal.

A MAD Lions-t augusztus 14-én láthatod akcióban, és a G2 Esports ellen lépnek színpadra.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×