Több jel is utal erre a fájlokban.

Augusztus 3-án Tom Henderson, a korábban rengeteg Battlefield 2042 leaket szállító adatbányász egy érdekes felfedezést tett. Az akkor kiszivárgott Season Five teaser képen észrevette, hogy az egyik japán szöveg az alábbi jelentéssel bír:

Vanguard Coming!

 

A Vanguard a soron következő Call of Duty rész kódneve, nem biztos, hogy ez lesz majd a végleges elnevezés. Tudtuk, hogy nem véletlenül helyzeték el a fejlesztők ezt a két szót. Tudatosan rejtik el ezeket az információkat, hogy szépen lassan felépítsék a hype-ot az új résszel kapcsolatban. Augusztus 7-én pedig újabb nyomokra bukkant egy francia adatbányász.

https://twitter.com/HeyImAlaix/status/1423928861151174657

A fájlokban rengeteg stringet, szöveget talált az „x2 eventtel” kapcsolatban. Az x2 szintén csak egy kódnév, azt az eseményt takarja, melyen leleplezik majd az új Call of Duty részt, csakúgy, mint annak idején a Cold War-ral tették. Ezúttal sem maradunk ajándék nélkül, nagy eséllyel egy RPD Blueprinttel gazdagodunk. Ezen kívül egy „Rebirth 2.0?” mondatot is elejtett szombaton, úgy tűnik az a pálya is kaphat majd egy kis ráncfelvarrást.

Várjátok már az ötödik szezont?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×