Méltó lezárást kapott a történet.

A League of Legends Absolution névre hallgató cinematic videóját kedd este publikálták a fejlesztők, mellyel lezárták a Sentinels of Light sztoriját. A felesége feltámasztásán munkálkodó Viego története a tetőpontjához érkezett, a Sentinelsek utolsó erőfeszítéseikkel a világ megmentésére vállalkoznak.

Nézzük is meg a mindent lezáró videót!

 

A videó elején Senna próbálja tőrbe csalni Viegot, hogy a többi Sentinels of Light rendtag letámadhassa. Ahogy Viego megpróbálja megszerezni Isolde lelkét Sennától, a Sentinelek élesítik a csapdát, majd Lucian, Vayne és új hős, Akshan is csatlakozik a küzdelemhez. Ahogy kitalálhattok, ez nem volt elég Viego megállításához, így tovább bonyolódik a történetszál. Kellemes lezárást kapott a sztori, de természetesen nem lőnénk le a csattanót.

Ne feledjétek, hogy bár az utolsó cinematic is megérkezett, egészen augusztus 10-éig még élvezhetjük a Sentinels of Light eventet. A Wild Rift és League of Legends játékokon kívül Valorantban is találhatunk a témába illeszkedő kozmetikai tárgyakat, a Sentinels of Light Bundle skincsomag személyében.

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×