Úgy tűnik, hogy nem éppen kifizetődő oltogatni a csapattársakat, főleg ha valaki Formula 2-es pilóta és a Twitchen nézhető az egész.

Bizonyára senkinek nem újdonság a Call of Duty: Warzone világában a trash-talking kifejezés, amikor a csapattársak, ellenfelek nem éppen kellemes kifejezésekkel illetnek másokat. Az ilyen mérgező magatartásnak egyébként sokszor azt gondoljuk, hogy nincs komoly következménye. Pedig ez nem igaz, hiszen ezért is lehet a játékban bant kapni, sőt: még a munkahelyedről is kirúghatnak miatta. Sokak szerint ez történt egy Formula 2-es pilótával is.

Az F1-es csapat, a Williams Racing kirúgta Dan Ticktumot, miután csúnyán beszélt egy csapattársáról a Warzone Twich stream alatt.

Ticktum Dan gbr, Carlin, Dallara F2, portrait during the 1st round of the 2021 FIA Formula 2 Championship from March 26 to 28, 2021 on the Bahrain International Circuit, in Sakhir, Bahrain – FORMULE 2 : Grand prix du Bahrein – Sakhir – Course – 28/03/2021 DPPI/Panoramic.

Legalábbis sokan most ezt feltételezik, ugyanis az augusztus 1-i Warzone stream után nem sokkal a Williams Racing megvált tőle, különösebb indoklás nélkül. Ticktum persze tagadja, hogy a Williams ezért vált meg tőle. Az F1.com hivatalos bejelentése szerint Ticktum augusztus 3-án távozott a csapattól.

De mi is történt?

Ahogy az az alábbi videóban is látható, Ticktum erősen kritizálja a szintén Williams-nél dolgozó csapattársát, Nicholas Latifit. Egy néző erre azt mondta, hogy a csapatárs F1 pilóta, ő pedig csak F2, tehát jogtalan a kritikája. Erre sajnos nem adott szép választ Ticktum…

„Idősebb nálam, fizetett azért, hogy ott legyen. Te idióta. Ez nem úgy megy, mint a League One vagy a Premier League esetében, hogy előre lépsz a rangokkal. Az, hogy nem jutsz el az F1-be, nem jelenti azt, hogy nem vagy oda való” – mondta.

 

Nem sokkal később Ticktum közzétette az Instagramon, hogy tudta, hogy a Williams meg akar válni tőle, még mielőtt az úgynevezett Latifi incidens megtörtént volna.

Valóban simán előfordulhat, hogy a két eset érdekes módon egyidőben esett meg, és a Warzone trash-talknak nincs köze a kirúgáshoz. Ha tudta, hogy mi vár rá, talán pont ezért bátorkodott úgy beszélni csapattársáról.

Szerinted ezért váltak meg a pilótától, vagy a Warzone streamnek nincs köze ehhez?
https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×