Ismét egy nyári igazolás került a FUTTIES SBC-be. Ezúttal Memphis Depay 98-as lapja megszerezhető, akiért majdnem egy milliót kell letennünk az asztalra.

Alig egy hónap maradt a nyárból, ami azt is jelenti, hogy hamarosan kezünkbe vehetjük a FIFA legújabb példányát. A legtöbb játékos már kimaxolta a csapatát, de azért egyes kedvenceinknek még tudunk szorítani helyet a klubunkban. Tegnap érkezett egy új Depay lap is, aki már Barcelona mezben ontja a gólokat a pályán.

A holland játékosért összesen 11 csapatot kell összeraknunk. Valószínűleg a FUTTIES alatt egy új funkciót tesztelnek a fejlesztők, hiszen minden játékosért minimum 10 csapatot kell beáldoznunk. A nehézség ebben az, hogy sokkal hosszabb ideig tartanak a kártyák kiváltásai, míg market szempontból azért jobban leveszi a terhet a magas értékű fodderekről. De nézzünk rá, mit is tud ez a Depay.

Se a work rate, se a SM, WF kombináció nem változott, ami szerintem egy elég nagy mellélövés az EA részéről. Nagyon sok játékosnál változtattak ezeken az értékeken, és egy 98-as Depay-nál ilyen áron szerintem simán elfért volna a 4-es gyengébbik láb. Ahogy azt várni lehetett, minden támadáshoz szükséges statisztika az egekben, de mivel nem maxos a befejezés ezért egy finisher azért el kell neki. Az Outside Foot Shoot Trait segít a gyengébbik lábon, de sajnos ez is kevés, hogy a legtöbb csapatba kezdő szerepkörbe kerüljön.

Mit ajánlok? Év vége van, ha szereted Depayt akkor hajrá, de szerintem nem egy nagy durranás és ráadásul drága is. Ha már valakit ki akarnék próbálni, inkább gyűjtenék még egy kis pénzt és megszerezném Cruyffot.

Te megcsinálod a legújabb Depay SBC-t?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×