Éppen csak véget ért a Steam szokásos nyári akciója, máris költhetjük tovább a lángosburgerre félrerakott pénzünket az Epic Games Store szintén kifosztós akciójában.

Azok, akiknek a Steam egészen remek nyári vására után még találnak néhány forintost a malacperselyben, most kivételesen a lángosozó helyett az Epic Games Store nyári vásárát ajánlanám az elköltésére. Az EGS legalábbis egészen menő, mondhatni kihagyhatatlan akciókkal próbál a strand helyett a gép előtt tudni minket.

Olyan játékok lettek jóárasítva, mint az Assassin’s Creed-sorozat valamennyi része, amiket tényleg csak pár ezer forintért húzhatunk be, karöltve a Watch Dogs és a Far Cry játékokkal – de van olyan is, amikor duplán megéri, például az AC: Valhalla+Immortals Fenyx Rising kombó. A szinte frissen PC-re költözött Days Gone is egészen remek áron kínálkozik – 13.500 forintért, de számunkra olyan kifejezetten különleges gyöngyszemeket is találhatunk, mint a magyar fejlesztésű Chicken Police, amit most 4130 forintosért rakhatunk kosárba… és így tovább, és így tovább…

Persze akad bőséggel játék a pár százas dobozban is, olyan klasszikusokkal rohamozva a pénztárcákat, mint a 800 forintos Spilter Cell: Chaos Theory, a 400 forintos Double Agent, az 500 forintos Amnesia, a szintén 500 forintos Beyond Good & Evil, vagy a 800 forintos Faster Than Light. De ezeken túl is találunk százával a pofátlanul olcsó kategóriába eső akciókból.

Az Epic Games Store Summer Sale július 22-től augusztus 5-ig tart majd.

Az akciókért természetesen az Epic Games Store-ra kell ellátogatni, belépni a profilotokba, és engedni a szuper-olcsó játékok kísértésének. A legjobb az egészben, hogy ugyan a lángos tényleg nagyon finom, de sajnos eléggé hizlal, ezzel szemben a videojáték önmagában nem.

Jaj, majdnem elfelejtettem, hogy már élesedtek az Epic eheti ingyenes játékai is, sőt, már a jövőheti címeikről is lerántották a leplet!

https://leet.hu/?s=cyberpunk&post_type=product

×