Egy nagyszerű újítást vezethet be az EA a FIFA 22-ben. Ezentúl nem kell néznünk az ellenfél gólörömeit, még akkor sem, ha ők azt nem nyomják el.

A foci része az öröm és a bánat is. Ha gólt szerzünk örülünk, ha gólt kapunk, akkor legszívesebben felborítanánk a TV-t is. A FIFA híres arról, hogy érdekesebbnél érdekesebb gólörömöket tesz a játékba, amiket a toxikus játékosok előszeretettel használnak, főleg a leggagyibb gólok után.

A FIFA 22-ben ezeknek vége lehet.

Az új játékban ugyanis lehetőségünk lesz arra, hogy az ellenfél öröme helyett a mi játékosaink bosszankodását lássuk, ameddig az ellenfél végre el nem nyomja a saját gólörömét. Ez szerintem több szempontból is pozitív. Egyrészt mi is kapunk egy kis időt arra, hogy fújjunk egyet a kapott gól után, másrészt a bekapott gól után nem hergelhet tovább minket az ellenfél, mikor első támadásából gólt szerez a gép segítségének köszönhetően. Én gyakran megnézem a gólörömöt, hiszen egy szoros meccsnél nekem fontos, hogy a folyamatos koncentráció mellett néha legalább egyszer kétszer fújjak, vagy frissítsek egyet. Ennyiszer azért nem lehet megállítani a játékot, de természetesen azért a toxikus gólörömöket kerülöm.

Számomra nincs is idegesítőbb, mikor 80 percig támadok és két játékhibának köszönhetően egy nálam sokkal gyengébben játszó játékostól gólt kapok. Ezt persze egy jó kis tánccal ünnepli meg. Ha valaki szép gólt lő örüljön, de a legmázlisabb gólok után használd nyugodtan a legjobb gólörömöt. (Segítek L1+R1) Reméljük, hogy ennek az újításnak köszönhetően kevesebb kontroller köt ki a TV készülékekben a FIFA 22-ben.

 

Ti gyakran törtök zúztok az ellenfél gólöröme alatt?

https://leet.hu/?s=ICESHARK&post_type=product

×