Nyakunkon október első napja, mely magával hozza a FIFA közösség számára a Szent Grált. Több érdekesség is napvilágot látott támadások terén, melyeket ma átnézünk.

A napokban végre megérkezett az EA hivatalos oldalára egy komolyabb volumenű gameplay bemutató, mely rengeteg újdonságról számol be nekünk. Természetesen a kanadai cég nagyon ért a marketinghez, parádésra sikeredett ez az anyag, lentebb találod erről a videót. Kérdés persze, hogy útközben milyen irányba deformálódik majd a FIFA 22. Őszintén megvallva, amikor egy csonka éve neki kezdtem a 21-es címnek, engem nagyon megfogott, Old-Genen is tökéleteshez közelinek véltem. Sok változást nem észleltem, de véleményem akkor még arról tanúskodott, hogy bizony jó irányba bővítették a kedvenc focis játékunkat.

Elég a múltidézésből, lássuk milyen finomságokat, meta-támadási sémákat hoz számunkra a FIFA 22.

Az EA ígéretei alapján, bizony teljesen átalakul a következő cím támadási rendszere, mely rengeteg új eszenciát kap. Ennek remek alapzata lehet a Hypermotion Technology, mellyel komoly szenzorrendszerekkel sikerült kinyerniük kedvenceinkből egyedi mozgáskultúrájukat. Egymásnak eresztettek magas szintű profikat. akik egy intenzív barátságos meccs keretein belül adtak modellt a mozgásokhoz. 

Ezeken felül több új menő csel érkezik, melyekkel az őrületbe kergethetjük az ellenünk indulókat. Ezek közt akad nem egy olyan is, amit nem látni minden mérkőzésen. Hiába nem vagyok egy cselgép a FUT-ban, ezek akkor is nagyon elnyerték a tetszésem.

Íme az emlegetett Hivatalos Bemutató:

Jól látható, már az első pillanatoktól kezdve, hogy mekkora hangsúlyt fognak kapni a feltörekvő, majdhogynem tinikorban brillírozó focistáink. Itt leginkább Phil Foden, Jude Bellingham, illetve Joao Félix neve merül fel első körben. Nekik bizonyára még egyedibb mozgásuk lehet, melyek színesítik az eddigi repertoárt. Remélhetőleg közelítünk a realista játékmenet irányába, ahol nem a 6-4 a leggyakoribb eredmény…

Néhány komolyabb újítás a támadójátékban:

    • Kirobbanó sprint: RT, R2 kombóval tudsz fürge játékosokkal előnybe kerülni
    • Pumpáló érintések: Szerelés előtt LS trigerrel eltolod a védő mellett a lasztit
    • Négy érintéses Drag Back Spin: LT+RT használata, ezt a videó vége felé látod Son-tól

Véleményünk szerint a Kirobbanó sprint funkció olyasmi lesz, mint az idei meta megtologatás a gazellaléptű támadókkal. Ennél egy finomítottabb változatot várnánk, hiszen ez rengetegszer bugos helyzetekhez vezetett. Maga a játékmenet ugyan lassulhat, de megint óriási szerepe lehet majd a fürgeségnek, gyorsaságnak.

Íme UltimateTeamUK Tweetje, mely bemutatja az említett sprintet:

 

 

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

 

 

×