Az ajánlat csak az Amazon Prime tagoknak elérhető, a Battlefield 2042-ra felkészülve.

Az Amazon Prime előfizetők  most ingyen megkaparinthatjuk a Battlefield 5-öt. Ez a legutolsó Battlefield játék, ami még 2018. szeptember 4-én jelent meg, és amihez még battle royale mód is érkezett. A játék még mindig él és virul, így tökéletes kiegészítője lehet az Origin raktáradnak.

Én megjelenés elött vásároltam meg, majd rendszeresen pötyögtem vele a barátaimmal. Ha szereted a sniper játékstílust, én csak ajánlani tudom, nincs is jobb érzés, mint amikor valakinek elkapod a fejét, és hallod azt a jellegzetes hit-marker hangot.

A multiplayer pályák egyszerűen fenomenálisak, minden egyes térkép él és lélegzik. A rombolhatóság, a hangok és a második háborús környezet kihagyhatatlan. Ez tökéletes időzítés, főleg ha tervezel az új Battlefield 2042-vel játszani.

Lássuk tehát a szuperegyszerű lépéseket:

  • -Ha már van Prime Gaming fiókod, jelentkezz be az oldalon. Ha még nincs, ugyanitt előfizethetsz.
  • -Csatold össze a Twitch és a Prime Gaming fiókod.
  • -Amint belépsz, a Twitch kezdőoldalon jobb felül elhelyezkedik egy kis korona, lehetőleg piros számmal együtt.
  • -Katt rá, és ott azonnal látni fogod a Battlefield 5-öt
  • -Kattints a “További tudnivalók” gombocskára és aztán a “Claim Now”-ra.
  • -Kész is, a kód a tiéd!

Gyors tipp: Ha előfizetsz Amazon Prime tagságra és igényelned a játékot, majd lemondod a tagságodat, akkor megtarthatod a játékot és még a tagságért sem vonnak le pénzt.

Ha más nem csak azért szereted meg, hogy meglegyen, hiszen minden gamer tudja, minél több játékod van, annál jobb gamer vagy.

A Battlefield 1-et megszereztétek már?

http://bit.ly/bf2042-leet

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×