Ha esetleg új lennél a Battlefield világában, vagy még nem tudod, melyik kiadást vásárolnád meg, akkor most segítünk a döntésben.

A Battlefield 2042 kiadásai közül választani nem könnyű feladat, mivel egyelőre úgy tűnik, hogy a játék elég nagyot fog szólni. Rengeteg ígéret, feldobja az FPS-formulát természeti katasztrófákkal és egy új sandbox móddal, ami várhatóan sokkal interaktívabbá teszi az élményt, mint amire valaha is felkészülhettünk volna. De ahhoz, hogy belevághass az akcióba, előbb szükséged lesz egy példányra. De melyik verziót szerezzétek be?

Battlefield 2042 kiadások ismertetése

A játéknak három különböző változata rendelhető elő. Ezek a következők:

  • Battlefield 2042: Standard Edition
  • Battlefield 2042: Gold Edition
  • Battlefield 2042: Ultimate Edition

Minden előrendeléshez, függetlenül a választott kiadástól, megkapod ezeket a játékon belüli ajándékokat: a Baku ACB-90 Epic Melee Takedown Knife-ot, a Mr Chompy Weapon Charmot, a Landfall Player Card Backgroundot és az Old Guard Taget.

Battlefield 2042 Standard kiadás

Battlefield 2042 Standard kiadás

A Battlefield 2042 Standard Edition a normál játékot tartalmazza, valamint hozzáférést a cím nyílt bétájához, ha előrendeled. Ha a játék beszerzésén gondolkodtál, és kedvet kaptál a korai pillantáshoz, akkor a standard kiadás beszerzése a legjobb. Ez a legolcsóbb a három kiadás közül, ezért ez a kiadás a legjobb a szűk pénztárcával rendelkezők számára.

A Battlefield 2042: Standard Edition ára kb 21.500 Ft, a Steamen, kb. 25.000 Ft Xbox One-on és PS4-en, valamint kb 29.500 forint Xbox Series X|S-en és PlayStation 5-ön.

Battlefield 2042 Gold kiadás

Battlefield 2042 Gold kiadás

A Battlefield 2042 Gold Edition néhány extra finomságot tartalmaz. Korai hozzáférést kapsz a kész játékhoz (Nem a béta), ami egy jó héttel mindenki más előtt enged be, így lehetőséged lesz arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán, mielőtt a Standard kiadás vásárlói csatlakoznak.

Ez a kiadás egy cross-gen bundle is, így ha előző generációs Xboxra vagy PlayStationre vásárolsz, akkor a cím következő generációs példányát is megkapod, arra az esetre, ha még előző generációs konzolon játszol, de tervezed a váltást.

Ha ez még nem lenne elég, akkor kapunk egy csomagot is, amely az első év „bérletét” tartalmazza, 4 új karakterrel, 4 Battle Pass (1 bérlet szezononként az 1. évadban) és 3 epic skin csomaggal érkezik.

A Battlefield 2042: Gold Edition ára kb. 32.000 Ft a Steamen, Xbox és PlayStation konzolokon pedig kb. 38.000 Ft.

Battlefield 2042 Ultimate kiadás

Battlefield 2042 Ultimate kiadás

És végül a nagyfiú kiadás. A Battlefield 2042: Ultimate Edition mindent tartalmaz, amit az előző kiadások, emellett egy Midnight Ultimate Bundle-t, egy hivatalos digitális könyvet és egy exkluzív digitális zenét is tartalmaz. Ezeket a finomságokat csak itt kaphatod meg, szóval ez a csomag a vérbeli Battlefield fanoknak szól.

A Battlefield 2042: Ultimate Edition ára kb. 40.000 Ft a Steamen, Xbox és PlayStation konzolokon pedig kb. 46.000 Ft.

Az eddig látottakból nagyon ígéretesnek tűnik a játék, és hogy őszinte legyek csak a Gold, illetve az Ultimate kiadás éri meg szerintem. Termeszesen mindenkinek szíve joga azt választani amit akar, de valószínűleg a veteránok már elő is rendelték az Ultimate kiadást.

forrás: Recon.gg, Origin.com, Steam.

Mindenesetre alig várom a további információkat a játékról, esetleg még több gameplayt.

http://bit.ly/bf2042-leet

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×