A Grammy-díjas amerikai rapper, énekes és dalszövegíró valóban elég polgárpukkasztó dolgokkal állt elő, már egészen a megjelenése óta.

A feltörekvő rapper már évek óta a Billboard Hot 100 állandó szereplője, és az internetes meme-játéka sem kevesebb, mint legendás. A játékosközösség az évek során megismerhette Lil Nas X-et olyan eseményeknek köszönhetően, mint a Roblox koncertje és ehhez hasonlók. Rengeteg Fortnite-rajongó ismeri mostanra a művészt, és sokan vannak azok is, akik nem bánnák, ha egy skint láthatnának róla.

 

Nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, hogy a Fortnite közösség nagyon kreatív tud lenni, amikor a játékba kívánt tartalmakért kampányol, és ez most sem volt másképp. Egy ‘D3NNI_YT‘ névre hallgató tehetséges művész adta be javaslatát a következő Fortnite ICON Series skinre, mely Lil Nas X, két különböző témában. „Szerettem volna egy skin koncepciót készíteni Lil Nas X-ről, ha tényleg csatlakozna a Fortnite Icon Series-hez! Remélem, hogy tetszik nektek” – írta.

Industry Baby Style

Az „Industry Baby Style” makulátlanul formálja meg a művészt egy hasonló rózsaszín egyenruhában, mint amit az alternatív valóságban a Montero állami börtön elfoglalásakor láthattunk. Eközben az ‘Inferno Style’ ugyanabban a ruhában mutatja a rappert, amit a Saturday Night Live-ban viselt, ahol a ‘Montero’-t adta elő. A koncepció minősége már most Fortnite-késznek tűnik. Még magának Lil Nas X-nek is tetszett az Epic Games népszerű játékában való szereplés ötlete, Instagramján és TikTokján kiabálta ki a terveket.

Inferno Style

Eddig egyébként olyan népszerű streamerek, mint Ninja, Loserfruit, Lachlan, Lazarbeam, TheGrefg és Bugha díszítették az ICON sorozatot. Azonban „tematikailag” Lil Nas X talán egy kicsit túlzás lenne ehhez a sorozathoz. Ti mit gondoltok?

https://leet.hu/?s=zowie&post_type=product

×