Az új Ask Riot poszt végre elárulta, hogy mikorra várható az új mágus, Vex megjelenése.

Ryan „Reav3” Mireles vezető bajnok-producer szerint Vex szeptemberben jelenik majd meg, „amennyiben minden a tervek szerint alakul„. A Yordle-nek még Akshan előtt kellett volna megjelennie, de késett, mert a fejlesztőknek újabb módszereket kellett próbálgatniuk, hogy vizuálisan eladhassák az erejének a forrását.  Így még minimum egy hónap áll rendelkezésükre, hogy tökéletesíthessék Vex árnyékát.

Ez rengeteg időnek tűnik, de nem tudhatjuk, hogy milyen komplexek a kis hős képességei. Remélhetőleg mindent megtudunk róla a következő hetekben. Vex feltűnt a Sentinels of Light in-client story eventben is, Viegóval együtt különböző tárgyak összegyűjtésén dolgoztak, – ezek Isolde lelkét tartalmazták. A Freljord fejezetben Vex azt állítja, hogy azért segít a „Romlott” királynak mert „ez egy szörnyű, csúnya világ”. Ez elég klisének hangzik.

Az új mágus skilljeiről egyelőre még nem tudtunk meg többet a mostani Ask Riot posztból, ám az állítások szerint  tüzes mágusról klasszikus mágusra változott. Ez azt sugallja, hogy mid laner poszton láthatjuk majd leginkább az új karaktert, aki ugyanakkor képes lesz teljes értékű supportként is működni. Hasonló „összeállításnak” tűnik mint Lux.

Mit gondoltok az új Yordle bajnokról?

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×