Ha nem a csalók ölnek meg, akkor majd a falba bújó kis goblinok.

Biztos sokatoknak rémlenek még a Warzone fal-glitch-ek, vagy esetleg ami még rosszabb, áldozatul is esetetek már annak még valamikor korábban. Röviden ez annyit takar, hogy a játékosok trükkökkel egy fal mögé kerülnek és onnan darálnak le mindenkit. Így mást nem nagyon tudsz tenni, mint futni, vagy simán elfogadni a sorsod – hisz visszalőni nem tudsz a fal miatt.

Először a Stadium környékén, majd a Train Station-nél találkozhattunk ezzel a hibával. Saját bőrömön tapasztaltam meg azt, amikor „maga a fal” kezdett el golyókat szórni a csapattársaim felé. Gyorsan le is esett, hogy mi történik, de nem tudtam elmenekülni. Ezeket az exploitokat a Raven állandóan javította, de mindig felütötte a fejét máshol.

Most a fal-exploit ismét visszatért, hogy elvegye pár embertől a jól megérdemelt győzelmét – vagy legalábbis annak esélyét.

Redditen, illetve YouTube-on is egyre több videó üti fel a fejét, hogy a Train Station körül a falból lövöldöző játékosok, ismét hogyan rontják el a játékot.

Why is Train Station (my favorite spot) the most broken spot in this game?!
byu/El_Nieto_PR inCODWarzone

 

Minden bizonnyal sok játékos számára frusztráló lesz ez a rossz hír. A Warzone falas exploitjai visszatértek. Tegnap érkezett egy mini patch a Warzone-hoz, de nem tették közzé most sem, hogy mit javítottak vele, ezért nem tudni, hogy a Raven Software ezt az expolitot javította-e. Sem a hivatalos oldalukon, de még a Twitteren sem találtunk semmit.

Egyelőre ajánlatos elkerülni a Train Stationt, ameddig nem kapunk visszajelzést a hiba javításáról. Ha esetleg mégis elkapna egy ilyen játékos, mindenképp jelentsétek, bár tudom, sokszor úgy érezzük, hogy semmit sem érnek ezek a jelentések, de a remény hal meg utoljára.

Ti haltatok már meg egy ilyen játékos miatt, aki úgy gondolja, hogy ez a játék hibája, ezért nyugodtan kihasználhatja?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×