A Shaco mainek örülhetnek.

A League 11.15-ös patch megpiszkálta Shaco Deceive (Q) képességét, így a narancssárga füst láthatóvá vált az ellenfelek számára, amikor ha az a fog of war-ban volt. Ez valljuk be, elég nagy probléma, mivel ez Shaco legfontosabb skillje.

Shaco bugfix takes him from S+ to D tier, according to u.gg
byu/CombatCube inleagueoflegends

 

Azonban a játékosok panaszkodva nekiestek a Leauge of Legends Redditnek.

Hangoztatva, hogy a bajnok győzelmi aránya egészségtelen szintre esett, ezért most úgy tűnik, hogy a hibajavítást a következő patch-ben visszaállítják a játéktervező Phlox szerint.

Már két éve nem jelent meg Shaco „puffja” az ellenség számára, ha a képességet a fog of warban használták. De a 11.14-es patch nerfelte Shaco alap életerejét és mozgási sebességét, míg a 11.11-es patch csökkentette a Jack in the Box és a Two-Shiv Poision AP-rátáját. Ezen nerfek és az ártatlannak tűnő VFX hibajavítás párosítása úgy tűnik, hogy érezhetően rosszabbá tette Shacot.

Shaco a Champion.gg szerint jelenleg(11.15) 47,8%-os győzelmi arányt ér el a Platinum rangokon és afelett. A 11.13-as javítás során 52,2 százalékos volt a győzelmi aránya ezekben a rangokban, ami több mint négy százalékkal magasabb.

A 11.16-os javítással Shaco győzelmi aránya javulhat. De Phlox szerint „rengeteg más módja van annak, hogy kiegyensúlyozzuk”.

A Deceit visszaállítása mellett Phlox elmondta, hogy a következő patchben érkezik néhány Shaco-klón hibajavítás is.
https://leet.hu/?s=sharksale&post_type=product

×