Június elején már találkozhattunk velük.

Június elején már beszámoltunk róla, hogy vannak olyan csalók, melyek egyáltalán nem akarják takargatni a dolgot. Az egyértelmű pörgés, ide-oda rángás helyett ők más módját választják saját maguk leleplezésére. Ez pedig nem más, mint a híres piros-fehér glitch outfit, melyet ha meglátunk, jobb ha ki is lépünk a meccsből.

Július végére ez a jelenség is visszatért!

As soon as I seen the skin I knew I was doomed. First game from a weeks break of Warzone. Think I’ll take a month or 2 away this time lmao 😂
byu/mhartzzzy inCODWarzone

A tegnapi, friss videóban tökéletesen láthatjuk, hogy már az összecsapást megelőzően tudatosult a posztolóban, hogy bizony itt nem sok esélye lesz. Nem is nagyon tudott beleszólni a Gulagos tűzharcba, pillanatok alatt ledarálta ellenfele. Ráadásul pár hetes Warzone szünetéből tért vissza, de elmondása alapján újabb 1-2 hónapig dobja a játékot.

Érthetetlen, hogy a fejlesztők még az ilyen szintű hibakihasználást sem tudják szűrni és nem létező, glitch-elt textúrákban parádézhatnak ellenünk a Warzone csalók. Ahogy látjuk, pofátlanul ki is használják a helyzetet és szinte az arcunkba tolják már a meccsek vagy épp egy Gulag összecsapás előtt, hogy esélyünk nincs ellenük.

Ti találkoztatok már ilyen skinben mutatkozó játékossal?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-komplett-gepek-konfiguraciok/

×