A Netflix következő live-action terve igazán sok rajongót megmozgat majd. Egyes források szerint ugyanis olyan sorozat készül, mint a Pikachu, a detektív.

Jól tudjuk, hogy mindenki fél már az különböző anime-és játékadaptációktól, mert általában nem sikerülnek jól. Voltak viszont az utóbbi években jó próbálkozások is, ilyen például a Sonic és a Pikachu, a detektív. Utóbbi ráadásul igen nagy siker lett, olyannyira, hogy a Netflix elgondolkozott: milyen jó lenne egy hasonló élőszereplős sorozat a streaming platformon.

Ha minden igaz, készül a Netflix live-action Pokémon sorozata.

Pikachu, a detektív

A Variety szerint a sorozat munkálataiért Joe Henderson felel majd, aki a Lucifer utolsó szezonját is felügyeli. A Pokémon sorozat tehát nem anime, hanem élőszereplős lesz, a Pokémonokat pedig valószínűleg CGI formában kell elképzelni. Egyelőre nincs arra utaló jel, hogy a sorozat ugyanabban a világban játszódik, mint a Pikachu, a detektív.

Fontos tudni, hogy maga a Netflix még nem jelentette be hivatalosan a sorozatot, szóval csak a Variety forrására hivatkozhatunk.

 

A jelenségben azonban semmi meglepő nincs, ha megnézzük, hogy milyen sorozatokon dolgozik az utóbbi években a Netflix. Ráadásul ha igazak a pletykák, akkor élőszereplős Cowboy Bebop és One Piece adaptáció is készülhet.

Az élőszereplős Pokémon sok rajongó álma volt, mióta az animációs sorozat először adásba került 1997-ben. A Pikachu, a detektív nagy előrelépés volt ebben. A régóta futó Pokémon anime jelenleg a 25. évadnál jár, és szintén nézhető a Netflixen, ráadásul magyar szinkronnal. 

Te néznéd a live-action Pokémon sorozatot?

https://leet.hu/termekek/tarsasjatekok/

×